Concert pascal
MOPAN Suceava

Festivalul de teatru pentru adolescenți MagicFest și-a deschis porțile pentru a opta oară la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, cu un spectacol invitat, „Charlie and the Chocolate Factory”,  susținut de trupele organizatoare, The Pixies și The Knockers, urmat de deschiderea oficială a festivalului.

Începând cu orele 17:00 trupele invitate la MagicFest împreună cu iubitorii de teatru din Suceava au fost introduși în atmosfera festivalului . Tineri actori din orașe precum București (Brainstorming,Victoria Art), Bacău (ACT, Transparency, Nobody’s Group), Timișoara (Hooleelogans, Heavenly Hell) și Suceava (The Knockers),  au dat startul unei săptămâni pline de activități, în ziua următoare, cu ateliere de creație coordonate de absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală  și Cinematografică   „ I. L. Caragiale” din București. Atelielere vor continua până la data de 25 aprilie, când se va finaliza creația unor scurte spectacole în limba română prezentate pe 26 aprilie pe scena teatrului  „Matei Visniec”(Cinema Modern).

Acest eveniment  a fost  realizat cu sprijinul Consiliului Județean Suceava, Primăriei Municipiului Suceava, Colegiului Național „Petru Rares”, Teatrului „Matei Visniec” și Casei de Cultură a Sindicatelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava