MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, Baza Sportivă “Gârla Morii” din Lunca Sucevei a găzduit festivitatea de premiere a celei de-a IV-a ediţii a Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys „Ambro”. Trofeul competiţiei recent încheiate, care a adus la start un număr record de 17 echipe participante, a revenit în premieră formaţiei Interconti, care a reuşit un parcurs fără greşeală. După trei titluri consecutive, Revine Florconstruct a trebuit să se mulţumească de această dată cu locul II. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa Brădet, care a reuşit să-i devanseze pe final pe rădăuţenii de la Paulcor Mediterana.
Din punctul de vedere al organizatorilor un trofeu important i-a revenit formaţiei Five Stars, jucătorii acestei echipe izbutind performanţa de a nu încasa nici măcar un singur cartonaş galben în cele 16 meciuri disputate pe durata întrecerii.
Acestea au fost laureatele ediţiei a IV-a, însă mici atenţii din partea organizatorilor au primit şi celelalte merituoase participante: Autobest HQ, Euro Express Full, Valexin, Muşatinii, Vivendi, Luceafărul, Ilmar Tour, Oscar Cafe, Prietenii Rugby-ului, Bucovina, Artra sau Dinatek.
Ca urmare a celor doar 13 goluri încasate, Alexandru Vornicu (Interconti) a intrat în posesia titlului de cel mai bun portar al turneului, în vreme ce Florin Stamate (Euro Express Full) a ajuns în postura de golgheter al competiţiei datorită celor 31 de goluri marcate. Daniel Cazac, „zvârluga” de la Revine Florconstruct, a fost ales cel mai tehnic jucător, în timp ce, evoluând constant bine pe toată durata campionatului, Dinu Oniu de la Brădet a fost desemnat cel mai bun jucător.
Implicate activ în bunul mers al întrecerii, SC Ambro SA, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au primit diplome de excelenţă din partea organizatorilor.
După încheierea festivităţii de premiere, cei peste 100 de jucători angrenaţi în competiţie au participat la tradiţionalul banchet de final, unde s-au delectat cu pomana porcului, un vin bun şi muzică lăutărească. Atmosfera relaxată a finalului acestei competiţii a demonstrat faptul că prieteniile rezistă în timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava