Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru a cincea oară în ultimii opt ani, CSM Suceava a participat la finele săptămânii trecute la turneul pentru promovare în Divizia A1 de volei masculin, turneu care a avut loc la Baia Mare. La această ediţie a barajului au fost prezente formaţiile Dinamo Bucureşti, CSU Vest Timişoara, CSM Suceava şi gruparea gazdă CSŞ 2 Baia Mare. CSM Suceava a pierdut cu acelaşi scor, 0-3 toate cele trei partide disputate.

S-au făcut eforturi deosebite pentru participarea echipei sucevene la această competiţie, la fel ca şi la faza a II-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2. Spre lauda lor, voleibaliştii suceveni şi-au depăşit cu mult condiţia arătând că au valoare şi ambiţie.  Oricum, faptul că au ajuns să se lupte pentru accesul în primul eşalon valoric în sezonul competiţional care a trecut era de neanticipat.

Sinceri să fim, echipa CSM Suceava nu avea forţa pentru a rezista în Divizia A1, dar pentru tinerii jucători suceveni faptul că au avut ocazia să joace trei meciuri de calibru a contat foarte mult.

„Obiectivul nostru în ultimii ani a fost creşterea şi promovarea tinerilor, aşa că accederea între primele patru echipe din ţară în eşalonul secund a fost un bonus. Aşa cum am promis, în toate cele trei meciuri am folosit în majoritate tinerii şi ei s-au descurcat onorabil.

Le mulţumesc tuturor băieţilor pentru efortul depus în acest an. Mulţumim de asemenea conducerii Clubului Sportiv Municipal şi Consiliului Local şi Primăriei pentru susţinere. Nu în ultimul rând, trebuie să menţionăm unul dintre prietenii noştri constanţi care nu ne-a lăsat niciodată la greu, Dumitru Popescu de la SUCT, cel care ne-a ajutat cu transportul la Baia Mare.

Şi în sezonul care va urma vom pune accent pe promovarea tinerilor, din pepiniera proprie în principal. Este mare lucru să ajungi la un turneu de baraj pentru promovarea în primul eşalon valoric cu o echipă formată în marea majoritate din suceveni” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Din lotul grupării sucevene pentru turneul băimărean au făcut parte sportivii: Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Lupuleasa, Mihuţ, Gontariu, Huţuleac şi Orăşanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava