Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, numărul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din județul Suceava a este de 667. Numărul sucevenilor cinternați cu noul coronavirus a crescut față de cel de sâmbătă, când în județ erau 647 de pacienți.

Prefectura Suceava a transmis că până astăzi, 24 octombrie 2021, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrează un număr de 30.184 de persoane declarate vindecate de Covid.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 48 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 25 persoane.

Din totalul celor 592 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 194 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 30 pacienți sunt în zona tampon și 368 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 194 pacienți diagnosticați Covid-19, 78 sunt cu forme medii ale bolii, 98 prezintă forme grave și 18 sunt cu forme critice și sunt internați în secția ATI (15 pacienți ventilați non – invaziv și 1 pacient intubat, ventilat invaziv)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, duminică, de 356 paturi libere, din care 51 pentru pacienți Covid-19, 286 în sectorul non-Covid 19 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava nu sunt paturi disponibile pentru pacienți Covid, sunt 15 ventilatoare libere, din care 3 pentru pacienții Covid-19, și 12 pentru pacienții non- Covid. Nici spitalele din Fălticeni și Rădăuți nu mai au locuri libere la terapie intensivă pentru pacienții Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava