Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 320 de persoane diagnosticate cu COVID și 73 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean era disponibil un singur pat pentru pacienți COVID. În aceeași secție se aflau 24 de ventilatoare libere, din care 10 pentru bolnavi de COVID. În total, la Spitalul din Suceava erau 385 de paturi libere, din care 65 pentru pacienți COVID-19, 199 în sectorul non-COVID și 121 pentru zona tampon.

Din totalul celor 465 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 163 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 65 pacienți sunt în zona tampon și 237 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 163 pacienți diagnosticați Covid-19, 9 prezintă forme ușoare, 63 sunt cu forme medii ale boli, 72 prezintă forme severe și 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 3 pacienți sunt ventilați neinvaziv și 8 ventilați invaziv). În cursul zilei de sâmbătă erau 56 de pacienți cu forme severe ale boli și 18 cu forme grave.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 80 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare, 70 prezentând forme medii și 2 pacienți în formă critică) și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 30 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 28 prezintă forme medii și 2 forme grave, fiind libere un număr de 5 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 21 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (17 prezentând forme medii și 4 cu forme grave) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 25 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 cu forme ușoare și 12 prezentând forme medii) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 16 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Boli Cronice Siret este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 cu formă medie a bolii, fiind libere un număr de 24 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava