Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Vicovu de Jos a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost prins cu aproape 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă, despre care spune că le-a cumpărat de la un ucrainean. În dimineaţa zilei de vineri, un echipaj de poliţie din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești a oprit pe DN2, pe raza localității Pătrăuți, autoturismul condus de B.Gheorghe, de 42 ani, din comuna Vicovu de Jos.

În urma controlului autoturismului, în interior au fost identificate 969 pachete de ţigări fără banderole fiscale, cu o valoare de piaţă de 5.000 lei.

B. Gheorghe a declarat că a cumpărat țigaretele din Piața Vicovu de Sus, contra sumei de 5 lei/pachet, de la un cetățean ucrainean, și urma să le transporte în municipiul Suceava pentru a le revinde unei persoane a cărei identitate nu o cunoaște, contra sumei de 5,5 lei/pachet.

Cele 969 pachete de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, B. Gheorghe fiind reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava