MOPAN Suceava

Un bărbat beat și fără permis are dosar penal după ce a condus un autoturism prin interiorul oraşului Frasin, a distrus două garduri după care s-a răsturnat într-un râu. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 21.45, o femeie din Frasin a sunat la 112 pentru a reclama că un autoturism i-a distrus gardul de la imobilul situat pe str. Valea Seacă, iar conducătorul auto a plecat de la locul accidentului.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au aflat de la femeie că autoturismul în cauză se deplasa pe strada Valea Seacă, spre Cantonul silvic din localitate.

Imediat, poliţiştii au început să urmărească maşina, iar la circa 500 de metri a fost identificată altă porțiune de gard distrusă, iar în albia râului Valea Seacă autoturismul era răsturnat pe o parte. Lângă autoturism a fost identificat N. Gavril, de 48 ani, din comuna Dresda, judeţul Dolj, care era ud și murdar, iar martorii de la fața locului l-au indicat ca fiind conducătorul autoturismului avariat întrucât l-au ajutat să părăsească habitaclul.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a refuzat, dar a fost condus la Spitalul oraşului Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto a fost consultat de cadrele medicale care au constatat că nu prezintă vătămări corporale.

Interogându-se baza de date s-a stabilit că N. Gavril nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere auto fără permis, cu alcoolemie peste limita legal admisă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, dacă accidentul s-a produs ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava