MOPAN Suceava

În perioada 23 mai – 10 iunie 2022, s-a desfășurat cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ „Fii Antreprenorial! Fii practic, nu abandona!” în Braga, Portugalia.

Timp de trei săptămâni, 14 elevi de clasa a X-a de la profilul servicii, au avut posibilitatea să-și dezvolte și consolideze competențele profesionale prin efectuarea stagiului de practică în diferite companii portugheze.

Încă din prima zi, într-un cadru non-formal, echipa de proiect a făcut cunoștință cu membrii organizației de primire APLICAPROPOSTA LDA, Braga, cea care a asigurat atât buna desfășurare a programului de instruire practică dar și un program cultural variat.

Pe parcursul celor trei săptămâni, fiecare elev a avut posibilitatea să-și testeze abilitățile și cunoștințele dobândite în cadrul orelor de curs, demonstrând capacitatea de a se adapta la particularitățile fiecărei companii.

De la realizarea unei baze de date a unei companii până la utilizarea unor softuri pentru conceperea unor materiale promotionale sau a demonstrării în practică a conceptului de etică profesională, elevii au îndeplinit cu succes sarcinile de lucru, fiind astfel motivați și apreciați de către tutorii de practică care le-au apreciat și capacitatea de a se adapta la particularitățile fiecărei companii și implicit, la piața muncii europene.

Calitatea activităților desfășurate în companiile din Braga a fost confirmată la final prin înmânarea certificatelor de participare dar și a documentelor de mobilitate Europass.

Călătoria nu este doar învățare; ea este și relaxare. Este bucuria de a cunoaște oameni și locuri noi, este despre emoții intense și multă energie pozitivă, iar fiecare zi petrecută în Braga a adus noi experiențe de învățare profesionale dar și personale pentru fiecare participant din cadrul mobilității.

Profesor Iuliana Gordin

Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava