Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o femeie de 63 de ani din comuna Frătăuții Noi, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 16.11.2019, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe lângă bicicletă pe drumul comunal ce face legătura dintre DJ 178C și DJ 178F, victima a fost acroșată din spate de un autoturism, suferind leziuni la un picior.

După accident, conducătoarea auto a transportat partea vătămată la domiciliu, însă datorită faptului că acuza dureri, a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care, a plecat fără să sesizeze poliția.

Cu ocazia audierilor, victima nu a putut oferi polițiștilor mai multe informații cu privire la locul producerii evenimentului, la conducătoarea auto sau la autoturismul implicat în accident.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătoarea auto a fost identificată ca fiind o femeie de 40 de ani din comuna Frătăuții Vechi, care a recunoscut fapta, însă a declarat faptul că, nu a văzut victima întrucât aceasta purta îmbrăcăminte de culoare închisă fără a avea elemente fluorescent reflectorizante.

Cele două participante la trafic au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava