Concert pascal
MOPAN Suceava

Comisia socială din cadrul Primăriei municipiului Suceava a aprobat în ședința de joi, 18 octombrie, lista de priorități pentru repartizarea locuințelor ANL, a anunțat viceprimarul PMP, Marian Andronache. Lista cuprinde doar 89 de persoane din cele peste 500 care au depus solicitări pentru o locuință ANL adică acele persoane care și-au reactualizat dosarele așa cum spune legea. Andronache a arătat că Primăria Suceava are la dispoziție 97 de locuințe ANL din care 80 de locuințe noi construite în zona Metro și 17 vacantate în zona Burdujeni. În consecință nu vor exista persoane refuzate iar toți cei 89 de solicitanți existenți pe listă vor primi locuințe ANL.

”În calitate de viceprimar al municipiului Suceava mă interesează problemele tinerilor și sunt bucuros că am reușit să avem o listă de 89 de persoane din cele peste 500 care au depus solicitări pentru locuințe ANL, persoane care și-au reactualizat dosarele conform legii. Avem 80 de apartamente în blocurile ANL din zona Metro și mai avem 17 locuințe ANL vacante în Burdujeni. Ținând cont că sunt 89 de dosare reactualizate și 97 de locuințe ce pot fi puse la dispoziția tinerilor mă bucur că nu vor exista refuzuri și că toți pot beneficia de o locuință ANL”, a spus viceprimarul PMP al Sucevei. Andronache a menționat că lista de priorități va fi aprobată în ședința Consiliului Local din 25 octombrie. ”În perioada imediat următoare vor veni cei de la ANL ca să transfere blocurile către Primărie iar în noiembrie sperăm să înmânăm cheile noilor locatari care își vor putea face sărbătorile de iarnă în locuință nouă”, a conchis Andronache.

A fost aprobată lista de priorități pentru repartizarea locuințelor ANL la Primăria Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava