Un bărbat din oraşul Vicovu de Sus a ajuns la spital după ce a fost bătut de un tânăr înparcarea unui bar. În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au fost sesizaţi de S. Constantin, de 27 ani, din Vicovu de Sus, despre faptul că în parcarea unui bar din comuna Bilca are loc un scandal.

Din verificări s-a stabilit că în seara zilei de sâmbătă, S. Constantin împreună cu mai mulți prieteni și cu nepoata sa S. Florentina s-au deplasat la barul respectiv.

În noaptea respectivă, în jurul orei 02:00, S. Florentina i-a zis unchiul ei că un tânăr beat, B. Vasilică, de 19 ani, din Vicovu de Sus, nu îi dă pace.

S. Constantin s-a dus să-i ceară socoteală tânărului, moment în care acesta a devenit agresiv. Sin acest motiv, B. Vasilică a fost scos afară din bar de agenții de pază și i-a fost interzis să mai revină.

În jurul orei 02:45, S. Constantin a decis să plece către casă, iar în momentul în care a ajuns în parcarea barului a fost atacat de B. Vasilică, acesta fugind ulterior de la locul altercaţiei. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordare de îngrijiri medicale. În cauză, s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de ”loviri sau alte violențe”, ce urmează a fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava