MOPAN Suceava

Nici vorbă de împăcare în cuplul Bianca Drăguşanu- Alex Bodi. Deşi cei doi şi-au făcut apariţia miercuri seara la două evenimente mondene la care au fost numai un zâmbet, în fapt vedeta şi omul de afaceri sunt departe de a face pace. Cei doi îşi negociază la sânge împăcarea, fiind surprinşi de fotoreporterii Click! în mijlocul unor discuţii încinse despre motivele care i-au adus în pragul separării.

Bianca Drăguşanu pare că a cedat în faţa lui Alex Bodi după apariţiile mondene de zilele trecute în care au afişat un zâmbet larg pe chip şi ar fi lăsat impresia că s-au împăcat. Joi seara, blondina a preferat să discute din nou cu soţul ei dacă mai au de ce să rămână împreună sau nu. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca la atelierul ei de croitorie, de unde a plecat pusă la patru ace spre un hotel de lux. Îmbrăcată cu o rochie din satin verde smarald, mulată şi cu decolteu adânc, cu tocuri cui şi poşeta elegantă pe umăr, Bianca a aşezat ceva în portbagajul maşinii şi a demarat spre locul întâlnirii. Aici, şi-a lăsat maşina în parcare şi a intrat în hotel. Nu a popsit mult şi a ieşit însoţită de Alex Bodi. S-a urcat în maşina lui şi au pornit spre nordul Capitalei. Imediat ce au plecat de pe loc a şi început discuţia, iar cei doi se pare că şi-au reproşat diverse lucruri arătându-şi telefoanele, ca şi cum ar fi strâns probe incriminatoare acolo.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fost-ca-o-ispita-cum-s-dus-bianca-dragusanu-sa-si-transeze-divortul-cu#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava