Nici vorbă de împăcare în cuplul Bianca Drăguşanu- Alex Bodi. Deşi cei doi şi-au făcut apariţia miercuri seara la două evenimente mondene la care au fost numai un zâmbet, în fapt vedeta şi omul de afaceri sunt departe de a face pace. Cei doi îşi negociază la sânge împăcarea, fiind surprinşi de fotoreporterii Click! în mijlocul unor discuţii încinse despre motivele care i-au adus în pragul separării.

Bianca Drăguşanu pare că a cedat în faţa lui Alex Bodi după apariţiile mondene de zilele trecute în care au afişat un zâmbet larg pe chip şi ar fi lăsat impresia că s-au împăcat. Joi seara, blondina a preferat să discute din nou cu soţul ei dacă mai au de ce să rămână împreună sau nu. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca la atelierul ei de croitorie, de unde a plecat pusă la patru ace spre un hotel de lux. Îmbrăcată cu o rochie din satin verde smarald, mulată şi cu decolteu adânc, cu tocuri cui şi poşeta elegantă pe umăr, Bianca a aşezat ceva în portbagajul maşinii şi a demarat spre locul întâlnirii. Aici, şi-a lăsat maşina în parcare şi a intrat în hotel. Nu a popsit mult şi a ieşit însoţită de Alex Bodi. S-a urcat în maşina lui şi au pornit spre nordul Capitalei. Imediat ce au plecat de pe loc a şi început discuţia, iar cei doi se pare că şi-au reproşat diverse lucruri arătându-şi telefoanele, ca şi cum ar fi strâns probe incriminatoare acolo.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fost-ca-o-ispita-cum-s-dus-bianca-dragusanu-sa-si-transeze-divortul-cu#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava