MOPAN Suceava

Marți, 11 mai, s-au continuat verificările privind accidentul rutier ce a avut loc în 30 aprilie pe raza comunei Botoșana. La data de 11 mai organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Suceava – Biroul Rutier au dispus reținerea suspectului de 20 de ani, pentru o perioadă de 24 ore acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

La 30 aprilie în jurul orelor 0535, tânărul de 20 ani din comuna Arbore, a condus autoturismul pe DJ 178, având direcția de deplasare dinspre localitatea Arbore către Comănești, iar în zona localității Botoșana, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului ansamblului de viehicule și a unui pasager în vârstă de 42 ani.

Întrucât după producerea accidentului rutier tânărul de 20 de ani a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, s-au efectuat verificări pe raza localității Arbore și a comunelor învecinate, stabilindu-se faptul că acesta a fost preluat de la locul evenimentului de un alt autoturism. Totodată, în jurul orelor 08:30, șoferul de 20 de ani a fost identificat la o unitate hotelieră din mun. Rădăuți iar în urma testării cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o concentrație alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la U.P.U. Rădăuți.

În urma interogării bazelor de date s-a constatat faptul că pentru numitul tânărul de 20 de ani era implementată o altertă COVID – carantinare pentru perioada 21.04.2021-03.05.2021.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Tânărul de 20 de ani a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava