• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

A fost confirmat primul caz de gripă în județul Suceava, anunță DSP. Este vorba de un pacient nevaccinat antigripal, cu afecțiuni cronice asociate. DSP recomandă populației în continuare vaccinarea, deoarece vaccinul oferă protecție corespunzătoare și împotriva îmbolnăvirii cu acest virus.
Bărbatul este internat în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Pacientul, în vârstă de 65 ani, din zona Gura Humorului, se află sub tratament cu medicamente antivirale, evoluția fiind favorabilă, informează DSP. La acest pacient s-a izolat un virus gripal de tip AH3. ”Recomandăm populației în continuare vaccinarea, deoarece vaccinul oferă protecție corespunzătoare și împotriva îmbolnăvirii cu acest virus”, spune directorul DSP, Liliana Grădinaru. Potrivit acesteia, Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava a trimis recomandări specifice spitalelor încă de la începutul lunii, ca urmare a informării primite de la Centrul Regional de Sănătate Publică Iași referitoare la detecția pe teritoriul Moldovei a virusurilor gripale:
• Restricționarea / interzicerea (după caz) a accesului vizitatorilor în sectoarele cu risc;
• Interzicerea accesului vizitatorilor ce prezintă simptomatologie respiratorie;
• Efectuarea zilnic, la intrarea in serviciu, a triajului epidemiologic al personalului în fiecare secție / compartiment;
• Efectuarea triajului epidemiologic al pacienților la internare pentru evitarea constituirii unor situații de risc epidemiologic;
• Scoaterea temporară din sectorul de activitate a angajaților depistați cu simptomatologie respiratorie;
• Asigurarea în fiecare secție / compartiment a echipamentului de protecție în cantități suficiente, cu uitilizarea corectă a acestuia, conform protocoalelor existente;
• Vaccinarea personalului nevaccinat;
• Pentru cazurile suspecte / confirmate de gripă ce nu pot fi transferate în secția de boli infecțioase se vor institui măsurile specifice de izolare, conform Ghidului de izolare al unității sanitare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava