• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Circulația rutieră pe drumul județean 177 A Frasin – Broșteni, prin Holda, a fost reluată azi dimineața. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că utilajele au lucrat în permanență de sâmbătă și până duminică dimineața, reușindu-se deblocarea carosabilului. Gheorghe Flutur a spus că în zona respectivă se circulă pe un singur sens pe o distanță de 200 de metri. El a precizat că alunecarea de teren a dislocat o cantitate mare de material de pe versant, motiv pentru care lucrările pentru îndepărtarea pământului, pietrelor și a copacilor vor continua și săptămâna viitoare.
Reamintim că circulația pe drumul județean de la Frasin la Broșteni a fost blocată începând de sâmbătă dimineața, în urma unei masive de alunecări de teren. O cantitate mare de pământ și pietre a alunecat azi dimineață de pe un versant, acoperind pe câtva sute de metri drumul județean, în dreptul kilometrului 41+600 dinspre Frasin spre Broșteni. Porțiunea de drum afectată se află la coborârea din Holda spre orașul Broșteni. Autoritățile din orașul Broșteni au precizat că alunecarea s-a produs în jurul orei 9:00, pietrele acoperind doar un sens de mers. La fața locului fiind trimis un utilaj care a degajat carosabilul de pietre, însă la scurt timp a avut loc o altă alunecare de teren, care a acoperit în totalitate drumul. Reprezentanții Secției de Drumuri Județene Suceava au anunțat că la fața locului au fost trimise mai multe utilaje, însă intervenția este periculoasă în condițiile în care există riscul producerii unor noi alunecări de teren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava