Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Shopping City Suceava a desemnat fericiţii câştigători ai premiilor puse în joc în luna iubirii pentru îndrăgostiţii de cumpărături.
Marele premiu al campaniei „Paris, te iubesc!” a fost câştigat prin tragere la sorţi de către Hurjui Mihaela, în vârstă de 21 ani din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 112,96 lei din Carrefour. Aceasta se va bucura alături de persoana iubită de un sejur de 4 zile all inclusiv, în oraşul iubirii – Paris.
Pentru a putea participa la tombolă, toţi clienţii au făcut cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava inclusiv hypermarket-ul Carrefour, au completetat talonul de participare şi l-au introdus în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo.
Totodată, şi târgul de nunţi TREND MARIAJ desfăşurat la Shopping City Suceava în perioada 14 – 16 februarie a făcut fericită o viitoare mireasă. Huşman Ioana Diana, în vârstă de 30 ani din Suceava a câştigat la tombolă, prin tragere la sorţi, o rochie de mireasă Agnes Toma pe care o va purta în cea mai importantă zi din viaţa ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava