Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost o seară a ținutelor nonconformiste! Artiștii s-au întrecut în haine de gală ieșite din comun, la cea de-a 50-a ediție a American Music Awards. Click! prezintă unele dintre cele mai inedite apariții.

Nu doar Machine Gun Kelly a șocat pe covorul roșu (Vezi AICI imagini). Și Trupa Måneskin, câștigătoarea Eurovision din 2021, a făcut furori atunci când a ajuns la Microsoft Theatre, din Los Angeles. Cunoscuți deja pentru ținutele lor controversate, cei patru italieni – Damiano David (23 de ani), Victoria de Angelis (22 de ani), Ethan Torchio (22 de ani) și Thomas Raggi, au purtat de această dată pantaloni decupați în față și în spate, lăsând la vedere lenjeria intimă, notează sursa citată.

Cântăreața de rap Big Latto (23 de ani) a venit și ea într-o ținută îndrăzneață. Artista americană a optat pentru un body negru, iar pe deasupra a purtat un voal transparent, care nu a acoperit mare lucru.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/a-fost-gala-ciudateniilor-la-american-music-2221778.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava