MOPAN Suceava

Primarul municipiului Fălticeni, prof. Cătălin Coman, a participat vineri la evenimentul festiv organizat cu prilejul aniversării a 141 de ani de existenţă ai Şcolii Gimnaziale „Ion Irimescu” din Fălticeni.

Alături de directorul şcolii prof. Costică Parfeni şi viceprimarul Gheorghe Aldea, şeful executivului fălticenean a inaugurat clădirea reabilitată a sălii de sport de la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” (inclusiv construirea vestiarelor pentru elevi şi profesori şi înlocuirea suprafeţei de joc), investiţie realizată cu fonduri de la bugetul local al municipiului Fălticeni .

În holul şcolii, în prezenţa a sute de elevi, părinţi şi cadre didactice, au fost premiaţi elevii care s-au evidenţiat în activitatea şcolară, iar copiii au prezentat un bogat program artistic.

„Începând de astăzi avem încă o investiţie finalizată în învăţământul fălticenean. Mulţumesc conducerii şcolii şi tuturor celor care s-au implicat pentru că, pe lângă bani, a contat sufletul, efortul, munca. A ieşit un lucru bun, necesar, care va fi folosit cu maximă eficienţă şi siguranţă de copiii din această şcoală”, a declarat primarul Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava