• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie din comuna Fântâna Mare a fost păcălită să plătească o sumă de 1.700 de lei după ce a fost anunţată că a câştigat un premiu de 30.000 de lei. În cursul zilei de vineri Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de D. Mirela de 35 ani, cu privire la faptul că a fost înșelată de o persoană necunoscută cu suma de 1.700 lei.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, victima a fost contactată pe telefonul fix de la domiciliu de o persoană care s-a recomandat ca fiind directorul unei firme de telefonie şi că a câştigat un premiu în valoare de 30.000 lei, dar pentru a intra în posesia acestuia trebuie să depună suma de 1.700 lei într-un cont.
După ce victima a depus suma de bani şi-a dat seama că a fost înşelată și a sesizat poliția.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, ce urmează să fie soluţionat procedural.
„Poliţiştii trag încă odată un semnal de alarmă cetăţenilor să nu cadă în plasa persoanelor care sună la întâmplare pe telefoane mobile şi se recomandă ca fiind reprezentanţi ai unor firme de telefonie mobilă, de electrocasnice sau producători de automobile şi anunţă pe cel sunat că, în urma unui concurs, este fericitul câştigător al unor bunuri precum: autoturisme, telefoane mobile, plasme TV, sume de bani (euro şi lei), minute gratuite. De asemenea poliţiştii recomandă cetăţenilor să fie sceptici atunci când sunt anunţaţi din senin prin telefon că au câştigat bunuri şi sume importante de bani, să manifeste prudenţă atunci când un străin le cere telefonic, date cu caracter personal (nume, adresă, număr de cont) şi cu atât mai mult când li se cere să plătească diverse favoruri pentru a intra în posesia aşa-zisului premiu”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava