Concert pascal
MOPAN Suceava

În seara zilei de sâmbătă, Poliția orașului Frasin a fost sesizată de un bărbat de 32 ani, din orașul Gura Humorului, despre faptul că două persoane l-au lovit și i-au luat telefonul mobil și suma de 600 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în după amiaza zilei de sâmbătă, victima a intrat într-o frizerie unde a discutat cu un bărbat, împreună cu care s-a deplasat cu o mașină de ocazie în orașul Frasin, cu intenția de a cumpăra un cal. Pe drum a fost sunat de vânzător,  care i-a spus că nu mai dorește să vândă animalul, motiv pentru care cei doi au decis să se întoarcă către casă.

La întoarcere, celor doi li s-a alăturat un alt tânăr, iar la un moment dat, acesta şi bărbatul din frizerie au avut un conflict cu bărbatul de 32 de ani, l-au lovit şi i-au luat telefonul mobil și suma de 600 de lei.

Polițiștii au stabilit că unul dintre agresori este un tânăr de 21 de ani din orașul Frasin, respectiv cel cu care victima s-a întâlnit la frizeria de pe raza orașului Gura Humorului și care l-a însoțit în orașul Frasin. Victima, aflată sub influența băuturilor alcoolice a fost transportat la spital, însă nu a necesitat internarea. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava