Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa care gestionează patrimoniul Prince şi casa de înregistrări Warner Bros. a lansat, pe platformele de streaming, varianta oficială a hit-ului ‘Nothing Compares 2 U’, pentru a marca cea de-a doua comemorare a artistului, care a murit pe 21 aprilie 2016, informează contactmusic.com.

Videoclipul prezintă secvenţe inedite de la repetiţiile cântăreţului, care cânta în mod regulat în concerte piesa ‘Nothing compares 2 U’. Această întregistrare a fost realizată de artist împreună cu grupul său The Revolution, în vara anului 1984, la Flying Cloud Drive ‘Warehouse’ din Eden Prairie, în Minnesota, mai notează sursa citată.

Iniţial, cântecul a afost scris pentru una dintre trupele lui Prince, The Family, pentru a fi inclus pe un album omonim, apărut în 1985. La cinci ani după înregistrarea pentru The Family, piesa a fost interpretată de irlandeza Sinead O’Connor şi inclusă pe cel de-al doilea album al ei de studio, ‘I Do Not Want What I Haven’t Got’ şi a devenit un succes mondial.

Lansarea melodiei vine la scurt timp după ce s-a anunţat şi încheierea investigaţiei asupra morţii regretatului artist. Starul a murit la vârsta de 57 de ani, pe 21 aprilie 2016, în urma unei supradoze de fentanil, un analgezic de 50 de ori mai puternic decât heroina, pe care l-a ingerat din greşeală, crezând că este un medicament contra durerii. După o anchetă de doi ani, nimeni nu va fi pus sub acuzare pentru moartea sa. Avocatul Mark Metz a spus, într-o declaraţie oficială, potrivit ContactMusic: „Nu avem suficiente dovezi pentru a acuza pe cineva de crimă în legătură cu moartea lui Prince. (…) Nu se ştie cum a obţinut acea substanţă sau cine ar fi putut să-i furnizeze Vicodin lui Prince.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava