Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Echipa care gestionează patrimoniul Prince şi casa de înregistrări Warner Bros. a lansat, pe platformele de streaming, varianta oficială a hit-ului ‘Nothing Compares 2 U’, pentru a marca cea de-a doua comemorare a artistului, care a murit pe 21 aprilie 2016, informează contactmusic.com.

Videoclipul prezintă secvenţe inedite de la repetiţiile cântăreţului, care cânta în mod regulat în concerte piesa ‘Nothing compares 2 U’. Această întregistrare a fost realizată de artist împreună cu grupul său The Revolution, în vara anului 1984, la Flying Cloud Drive ‘Warehouse’ din Eden Prairie, în Minnesota, mai notează sursa citată.

Iniţial, cântecul a afost scris pentru una dintre trupele lui Prince, The Family, pentru a fi inclus pe un album omonim, apărut în 1985. La cinci ani după înregistrarea pentru The Family, piesa a fost interpretată de irlandeza Sinead O’Connor şi inclusă pe cel de-al doilea album al ei de studio, ‘I Do Not Want What I Haven’t Got’ şi a devenit un succes mondial.

Lansarea melodiei vine la scurt timp după ce s-a anunţat şi încheierea investigaţiei asupra morţii regretatului artist. Starul a murit la vârsta de 57 de ani, pe 21 aprilie 2016, în urma unei supradoze de fentanil, un analgezic de 50 de ori mai puternic decât heroina, pe care l-a ingerat din greşeală, crezând că este un medicament contra durerii. După o anchetă de doi ani, nimeni nu va fi pus sub acuzare pentru moartea sa. Avocatul Mark Metz a spus, într-o declaraţie oficială, potrivit ContactMusic: „Nu avem suficiente dovezi pentru a acuza pe cineva de crimă în legătură cu moartea lui Prince. (…) Nu se ştie cum a obţinut acea substanţă sau cine ar fi putut să-i furnizeze Vicodin lui Prince.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava