Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 24 august 2018, la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri  Iași a fost semnat contractul de atribuire a lucrărilor pentru șoseaua de centură a Sucevei.

Semnarea contractului a avut loc după expirarea celor zece zile de depunere a contestațiilor, în prezența ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași, și a lui Ion Vasile Rîpan, administrator al SC Autotehnorom SRL, liderul asocierii câștigătoare a licitației de atribuire, alături de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Valoarea contractului este de 61,265 milioane lei, fără TVA.

Procedura de atribuire s-a derulat prin licitație deschisă online, la care au fost înscriși trei participanți, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț. „Este o veste bună pentru noi, având în vedere repetatele blocaje de ordin tehnic și birocratic pe acest obiectiv. Sperăm ca în cel mai scurt timp să oferim sucevenilor o gură reală de oxigen, prin descongestionarea traficului în municipiu și devierea traficului greu pe varianta ocolitoare”, a declarat ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași.

Reamintim că lucrările la centura Sucevei au fost sistate ca urmare a rezilierii contractelor în anul 2014, motivat de inactivitatea constructorului.

 

A fost semnat contractul de atribuire a lucrărilor pentru centura Sucevei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava