Comenzi MOPAN Suceava

În cursul zilei de joi, 6 iunie 2013, a fost semnat contractul de lucrări pentru „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Aglomerarea Fălticeni”, parte componentă a proiectului judeţean de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Suceava.

Contractul a fost semnat între S.C. ACET S.A. Suceava, operatorul regional de apă şi canalizare, în calitate de Beneficiar şi S.C. 3T CONSTRUCT S.R.L. în calitate de Antreprenor, la valoarea de 23.669.216,01 Lei fără TVA. La semnarea contractului a participat şi primarul din Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman.

Acesta a ţinut să precizeze că investiţia este finanţată din fonduri europene nerambursabile de coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Cătălin Coman a mai spus că obiectul contractului este reabilitarea reţelei de distribuţie apă, a reţelei de colectare ape uzate dar şi a capacităţilor de înmagazinare a apei potabile. Obiectivul acestor lucrări îl constituie asigurarea unor servicii de calitate privind furnizarea apei potabile şi colectarea apelor uzate canalizare pentru toţi locuitorii municipiului Fălticeni.

În cadrul acestui proiect, în municipiul Fălticeni vor fi realizate lucrări pentru reabilitarea a 10 kilometri de reţea de apă, extinderea cu 16 km. a reţelelor de apă, reabilitarea a 3 rezervoare, reabilitarea a 1,8 km. reţea de canalizare şi extinderea cu 22,7 km. a reţelelor de canalizare, construirea a 5 staţii de pompare a apelor uzate.

Termenul de finalizare a contractului este de 30 luni de la data de începere a lucrărilor din care 18 luni perioada de execuţie iar 12 luni perioada de notificare a defectelor.
„Lucrările vor începe în termen de 42 de zile de la semnarea contractului de lucrări. Primăria municipiului Fălticeni îşi reafirmă disponibilitatea de a sprijini constructorul pentru demararea lucrărilor în cel mai scurt timp”, a spus Cătălin Coman. El a adăugat că în cursul zilei de luni, 10 iunie, reprezentanţi ai constructorului şi ai Primăriei Fălticeni vor efectua o vizită în teren pentru pregătirea ridicărilor topografice. De asemenea, în cursul zilei de joi, 13 iunie, la sediul Primăriei Fălticeni va avea loc prima şedinţă de progres din cadrul proiectului, ocazie cu care va fi discutată şi programarea etapelor de intervenţie pe străzile din municipiu. „Prioritatea imediată o reprezintă intervenţiile pe strada Sucevei şi pe străzile adiacente acesteia, având în vedere faptul că Primăria Fălticeni are în derulare o licitaţie pentru reabilitarea asfaltică a străzii Sucevei”, a încheiat Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava