La finele săptămânii trecute a fost semnat protocolul de colaborare al alianței electorale PSD-UNPR-PC la nivelul județului Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al PSD, Ioana Maftei. Protocolul a fost parafat în urma ședinței Consiliului de Coordonare Județean al Alianței Electorale PSD – UNPR – PC între liderii celor trei formațiuni în speță Cătălin Ioan Nechifor- PSD, Cătălina Elena Vartic-UNPR și Cezar Cioată-PC. Ioana Maftei a declarat că în cadrul ședinței Consiliului de Coordonare Județean al PSD – UNPR – PC Suceava s-au discutat obiectivele prevăzute în noua variantă de protocol și s-a stabilit calendarul comun de acțiuni pentru campania electorală mai 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD a arătat că cele trei partide din cadrul Alianței Electorale PSD – UNPR – PC, sunt determinate să obțină locului întâi pe județ la alegerile europarlamentare mai ales că pe lista de candidați se află și medicul sucevean Tiberius Marius Brădățan. În prezent alianța electorală PSD – UNPR – PC are în județul Suceava 38 de primari, 32 viceprimari, 11 consilieri județeni și 528 consilieri locali. ”Potrivit documentului semnat, europarlamentarii alianței electorale vor face parte din Grupul S&D din Parlamentul European și vor desfășura activități în cadrul acestuia pe toată durata mandatului”, a mai spus Ioana Maftei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... iepurasul de paste

  Nechifore tre sa faci alianta ca Psd-istii intra toti la parnaie si nu mai are cine candida!:)))

 • http://SiteWeb... ignat iulia

  sinteti toti 3 de dat la gunoi.n-ati facut nimic pentru pensionari cum ati promis , niste mincinosi sinteti , ia uite ce ia crescut pantecoiu lui nichifor da la noi nu se gandeste.nu te mai voteaza nici dracu , nerodule!

  • http://SiteWeb... oranjada

   USD = UMILINTA. SFIDARE. DEZINFORMARE.Asta sinteti , niste ticalosi, mai rai ca ceilalti PDL.

 • http://SiteWeb... mintar GH

  v-ati aliat:un bandit traseist-CIOATA , un lenes cronic-NICHIFOR si o cocota XXL-VARTIC iar rezultatul este:DEZASTRU PT.SUCEAVA.

  • http://SiteWeb... nelu mariscar

   Ba Nechifor , nu esti bun de nimic pt.Suceava , poti sa te aliezi si cu mata ca tot 0 barat esti.

 • http://SiteWeb... dodel

  Aliante si ras-aliante.Pentru ce tot aia care tb au ramas pe posturi.

 • http://SiteWeb... enea loredana_Campulng

  Cate aliante fara valoare mai ai de gand sa faci Nechifor , in loc sa faci ceva pt.SV?Cum crezi ca te afisezi in fata noastra cu locul 23 ?a trecut timpul vostru , ne-ati mintit destul.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava