MOPAN Suceava

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit la începutul acestei săptămâni componenţa celor două serii ale Ligii a II-a. S-a menţionat faptul că echipele care se retrag în timp util din motive financiare vor fi retrogradate în Liga a III-a, în cazul în care o echipă se va retrage din campionat pe parcursul desfăşurării acestuia va fi retrogradată în Liga a V-a.

Reprezentantele judeţului Suceava, Rapid şi Bucovina Pojorâta vor evolua în seria I a Ligii a II-a alături de: Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Clinceni, Gloria Buzău, ASC Bacău, Dacia Unirea Brăila, FCM Dorohoi, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa şi Dunărea Călăraşi.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat deasemenea ca viitoarea ediţie de campionat să se joace după sistemul fiecare cu fiecare în cadrul sezonului regulat de 26 de etape, pentru ca la finele acestuia primele şase clasate vor juca în play-off-ul pentru promovarea în Liga I, iar ocupantele locurilor 7-12 vor juca în play-out. Formaţiile clasate pe locurile 13 şi 14 vor retrograda direct în eşalonul trei. La capătul turneului play-out vor retrograda şapte echipe, câte trei din fiecare serie plus încă una desemnată în urma unui meci de baraj. În viitoarea ediţie de campionat, 2016-2017, Liga a II-a va avea o singură serie de 22 de echipe, pentru ca anul următor această serie să aibă doar 20 de formaţii. Sezonul competiţional oficial al Ligii a II-a va începe pe 29 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava