• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Suma alocată iniţial de Ministerul Sănătăţii în cadrul Programului national de prevenire şi control al infecţiei HIV / SIDA pentru tratamentul pacienţilor infectaţi cu HIV şi diagnosticaţi, respectiv 4,8 milioane de lei, a fost suplimentată vineri la rectificarea bugetară, cu 1,1 milioane de lei credite de angajament, din care 500 mii lei credite bugetare, informează șefa DSP Suceava, Liliana Grădinariu.  ”În decursul anului 2018 nu au existat sincope în tratamentul pacienţilor aflaţi în evidenţă la nivelul judeţului nostru. Prin această alocare suplimentară este asigurată continuitatea tratamentului acestora şi pentru începutul anului calendaristic viitor. Respectarea corectă a tratamentului antiretroviral de către pacienţii infectaţi cu HIV şi diagnosticaţi duce, în timp, la reducerea cantității de virus din organism până la niveluri nedetectabile”, a precizat Grădinariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava