Comenzi MOPAN Suceava

Cântăreața Oana Radu n-a vrut să-și strice dieta cu care a dat jos peste 60 kg. A părăsit “Ferma vedetelor” (PRO TV) după o săptămână şi s-a grăbit să facă dezvăluiri despre traiul infernal de acolo. Solista Oana Radu şi-a dorit să scape cât mai repede de mâncarea pe care o primeau în concurs şi care i-a dezechilibrat grav dieta drastică pe care o ţine cu sfinţenie, potrivit click.ro.

“Foarte mulţi m-au întrebat de ce am vrut să plec. Primul factor a fost frigul, iar cel de-al doilea a fost alimentaţia. Fiindcă noi trăiam cu totul şi cu totul ca la ţară, acest lucru s-a respectat şi în privinţa mâncării. Majoritatea alimentelor erau carbohidraţi (n.r. – pâine, turte, mămăligă, cartofi). După cum ştiţi, eu am ţinut o dietă hiperproteică, adică bazată exclusiv pe proteine. În emisiune m-am îngrăşat 5 kg. Toate într-o săptămână. Am plecat cu 58 kg şi m-am întors cu 63”, a povestit Oana Radu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/fugit-de-la-ferma-vedetelor-ca-se-ingrasa-de-la-mamaliga-cantareata-oana-radu-n

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava