• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un şofer în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o minoră pe o trecere de pietoni din Suceava, după care a fugit. În cursul zilei de vineri, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe trecerea de pietoni de pe str. Ana Ipătescu a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane, iar conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce traversa regulamentar strada, o minoră de 16 ani, din comuna Ipotești, a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism care circula pe banda a doua de mers, deși autoturismul care circula pe prima bandă a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere. Ulterior în urma cercetărilor a fost identificat autoturismul implicat în accident și conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani, din Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culp㔺i „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava