MOPAN Suceava

Un bărbat din Grăniceşti a fost introdus în arestul poliţiei după ce a furat un telefon şi 70 de lei din cabina unui camion oprit de poliţie pentru verificări. Potrivit unui comunicat de presă, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier și Poliția orașului Milișăuți l-a prins în flagrant pe A. Mihai, de 31 de ani, comuna Grănicești, care a sustras din cabina unei autoutilitare, un telefon mobil în valoare de 200 lei și suma de 70 lei. Bunurile îl aparţin lui S. Gheorghe, de 61 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care a fost oprit pentru control de polițiști. Bărbatul a coborât din autoutilitară și aștepta să prezinte actele solicitate polițiștilor, moment în care, profitând de neatenția conducătorului auto suspectul a pătruns în cabină şi a furat telefonul şi banii. Bărbatul din Grăniceşti a fugit circa 130 metri de la locul faptei, încercând să scape, însă polițiștii l-au urmărit și imobilizat.

În urma probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale, față de A. Mihai, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, ulterior dispunându-se reținerea acestuia pentru 24 ore.

Acesta a fost prezenta Judecătoriei Rădăuți care a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile. A.Mihai a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava