• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă dimineaţă, Poliție Rurală Mălini a fost sesizată de un localnic de 40 de ani cu privire la faptul că în noaptea trecută, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a societății comerciale pe care o administrează, cu punct de lucru în comuna Cornu Luncii.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că profitând de lipsa unui sistem de alarmare, hoții au pătruns în incinta societăţii şi după ce au forțat sistemul de închidere, au pătruns într-o magazie, de unde au sustras o drujbă şi o canistră cu 20 de litri cu motorină, prejudiciul total fiind de aproximativ 5.000 lei.

În urma cercetărilor, persoana bănuită  de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 65 de ani, din comuna Cornu Luncii, care a recunoscut comiterea furtului, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava