• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În dimineaţa zilei de luni, agenţii Postului de poliție Izvoarele Sucevei au fost sesizați de un bărbat de 30 ani, din comuna Moldova Suliţa despre faptul că, în noaptea care a trecut, un tânăr de 21 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, i-a sustras din locuință o importantă sumă de bani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima are o casă în comuna Izvoarele Sucevei, iar într-o altă clădire din aceeași curte, locuia tânărul de 21 de ani cu concubina sa, care lucra la el în gospodărie și în pădure.

În noaptea de duminică spre luni, tânărul de 21 de ani a folosit cheia pentru a intra în casă, de unde a furat banii, iar apoi a mers într-un local din Câmpulung Moldovenesc împreună cu patru tineri din localitate. Apoi s-a deplasat cu un taxi la aeroportul din Cluj, cu intenția de a pleca în străinătate pe motiv că s-a certat cu concubina lui. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru prinderea autorului şi recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava