Concert pascal
MOPAN Suceava

Mîine și poimîine, Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va organiza cea de-a III-a ediţie a concursului studenţesc „25 de ore la USV”.

Conform unui comunicat remis de universitate, concursul va începe mîine, la ora 10.00, și se va încheia a doua zi cu procesul de evaluare și festivitatea de premiere. În document scrie că pe durata a 25 de ore, patru echipe formate din cîte trei sau patru studenţi vor concura în cadrul unei competiţii de natură tehnică,care să testeze și să valideze abilitățile de dezvoltare hardware și software cîștigate, creativitatea în lucrul cu noile tehnologii interactive ale momentului, precum și perseverența de a realiza, într-un timp limitat, aplicații tehnice performante.

Tema concursului din acest an va consta în dezvoltarea unei aplicații pentru crearea de noi experiențe interactive pentru vizitatorii unor expoziții muzeale. În acest scop, echipele vor folosi dispozitive smartwatch dotate cu GPS, ecran tactil și senzori de mișcare. Tema este inspirată de colaborarea pe care membri ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor o prefigurează cu Muzeul Bucovinei, în vederea oferirii de noi experiențe interactive vizitatorilor în momentul parcurgerii expozițiilor.-

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava