Concert pascal
MOPAN Suceava

Au început înscrierile pentru o nouă ediție a Concursului Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Concursul se va desfășura în perioada 15 martie – 30 iunie și va fi susținut pe platforma educațională Școala FDVDR. Înscrierile au loc în perioada 15 – 29 martie.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este GRATUIT și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate, nivelul de cunoștințe dobândite și, în același timp, își vor putea pune la încercare memoria și creativitatea.

De la an la an, numărul copiilor care participă la concursul ”Aristotel” a crescut, implicând un număr din ce în ce mai mare de școli din București și din țară, într-o experiență care a devenit, de-a lungul timpului, un reper în planul educațional al copiilor și al profesorilor. Numai anul trecut, peste 900 de școli din România și Republica Moldova și Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena au participat la concursul Aristotel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava