• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un şofer care a încercat să evite câteva gropi de pe o stradă din Vatra Dornei a intrat într-o maşină condusă regulamentar de un şofer beat. În după amiaza zilei de vineri, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin ,,112”, despre faptul că pe strada Unirii din localitate a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa alcoolului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, pentru a evita câteva gropi din carosabil, un bărbat de 29 de ani din localitate a circulat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 49 ani, din localitate.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 29 ani și de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care circula regulamentar, după care, la spital i s-a recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava