MOPAN Suceava

În timp ce conducea autoutilitara pe D.J. 209A, pe raza satului Mălini, un localnic de 47 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga, motiv pentru care o localnică de 35 de ani, care conducea autoturismul din sens opus, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a acroșat o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe marginea drumului în afara părții carosabile conform direcției de deplasare a autoturismului. În urma accidentului a rezultat decesul femeii de 44 de ani.

De asemenea, din accident a rezultat şi rănirea conducătoarei auto de 35 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii de 35 de ani şi de 0,09 mg/l  alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 47 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

A încercat să evite impactul frontal și a accidentat mortal o femeie de 44 de ani care cirula pe trotuar, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava