Vineri după amiază în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A din comuna Zvoriștea,-
un localnic de 48 de ani, a încercat să evite impactul cu un autoturism înmatriculat în străinătate ieșit din curtea unui imobil și care nu i-a acordat prioritate, ocazie cu care, a tras dreapta de volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă lovind malul unui șanț de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în gardul unui imobil și s-a răsturnat.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 48 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident și plecat de la fața locului, a fost identificat ca fiind un localnic de 35 de ani.
Întrucât acesta se deplasa spre frontiera cu Ungaria pentru a ieși din țară, polițiștii au solicitat sprijinul Poliției municipiului Satu Mare, conducătorul auto fiind oprit de un echipaj rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

A încercat să părăsească țara după ce a produs un accident la Zvoriștea, 8.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava