• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trei bărbaţi au fost răniţi după ce autoutilitara în care se aflau au intrat într-o stâncă de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 23:10, pe DN 18, în interiorul comunei Ciocăneşti. La volanul autoutilitarei se afla un tânăr de 26 de ani, din comuna Cârlibaba, care într-o curbă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune laterală cu un perete de stâncă de pe partea stângă a drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui bărbat de 29 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, precum și rănirea uşoară a unui alt bărbat de 28 ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, ultimii doi pasageri în autoturism.
Din cauza leziunilor suferite, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava