Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din judeţul Tulcea a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată care circula pe DN 17. Sâmbătă, în jurul orei 23.30, un bărbat de 53 ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, nu a observat în timp util faptul că în faţa sa se deplasa în aceeaşi direcţie o căruţă nesemnalizată corespunzător, condusă de un bărbat de 50 ani din comuna Păltinoasa, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.
În urma impactului, calul s-a speriat şi a fugit pe şosea aproximativ 70-80 de metri, avariind ușor un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului național.
Căruțașul şi soţia sa de 43 ani, care se afla alături de acesta, au căzut din căruţă, femeia acuzând dureri în urma impactului cu solul.
Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijirii medicale, fiind internată pentru investigaţii medicale de specialitate. Conducătorul auto şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din Tulcea şi de 0,81 mg/l în aerul expirat pentru căruţaş. Celor doi li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

A intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată care circula pe DN 17 , 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava