MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Stroieşti este cercetat pentru distrugere după ce a intrat cu maşina într-o turmă de oi. În după amiaza zilei de vineri, poliţiştii din Şcheia au fost sesizaţi prin „112” de către C. Gheorghe de 34 ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe imaşul situat la limita dintre satele Sf. Ilie şi Zahareşti, C.Ionel, de 37 ani, din comuna Stroieşti a lovit cu autoturismul 5 animale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.00, C. Gheorghe a fost surprins de C. Ionel în timp ce păşuna oile pe o mirişte din zona denumită „la Băiţan” de pe raza localităţii Sf.Ilie, comuna Şcheia. După ce i s-au cerut explicaţii cu privire la motivul pentru care păşunează în acea locaţie, C. Ionel a lovit cu autoturismul pe care îl conducea 5 animale, care, după impact au fost sacrificate de reclamant.

Valoarea prejudiciului cauzat prin lovirea celor cinci oi a fost estimat de partea vătămată la aproximativ 1.200 lei. În cauză se efectuează cercetări faţă de C.Ionel pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava