Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Burla este cercetat de poliţişti după ce a condus un autoturism deşi era beat şi nu avea permis un autoturism şi a intrat cu maşina într-un provocat un accident. Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, 4 octombrie, pe un drum clasificat din comuna Burla. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, un bărbat de 36 ani, localnic, care nu avea permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit cu partea dreapta față un podeț.

În urma impactului, un bărbat de 45 ani, din comuna Volovăţ, pasager în autoturism a suferit leziuni, însă s-a deplasat la domiciliu. De asemenea, după producerea accidentului, conducătorul auto a mutat autoturismul în curtea unui imobil, după care s-a deplasat la domiciliu. Ulterior, pasagerul din maşină a fost  transportat cu ambulanța la spital, necesitând pentru vindecare 7-10 zile îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști la domiciliu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima a fost și ea testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg /l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări față de bărbatul de 36 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și ”modificarea stării locului accidentului de circulație din care a rezultat vătămarea integrității corporale a unei persoane fără acordul poliției”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava