Concert pascal
MOPAN Suceava

Secţia 12 Poliţie Rurală Preuteşti a fost sesizată sâmbătă  prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, conducătorul unui autoturism a avariat un vehicul parcat pe raza comunei Bunești, iar bărbatul de la volan pare sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Eroilor din comuna Buneşti, un localnic de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism parcat în afara părţii carosabile, după care, a coborât de la volan și a plecat de la fața locului, fiind identificat pe un drum lăturalnic.

Iniţial, bărbatul de 29 de ani a negat faptul că el a condus autoturismul, după care a recunoscut fapta.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deţine permis de conducere emis de autorităţile din Anglia, însă valabil numai pe teritoriul acestui stat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava