• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat care a lovit o minoră pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc vineri seara. În timp ce traversa strada Petru Rareș din municipiul Suceava, pe marcajul pietonal, o minoră de 16 ani, din comuna Bosanci, a fost acroșată de un autoturism care circula din sens invers. În urma impactului, minora a fost proiectată pe asfalt suferind leziuni în zona membrelor. Șoferul a oprit, a coborât și a întrebat-o pe minoră dacă este bine, după care, s-a urcat din nou la volanul autoturismului și a plecat de la fața locului.

După accident, minora s-a deplasat la domiciliu, unde i-a spus mamei sale cele întâmplate, fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Rutier Suceava, în vederea identificării autorului și a vehiculului implicat în evenimentul rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava