Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Horodniceni care a mers sâmbătă în Fălticeni pentru a-şi aniversa ziua de naştere a ajuns la spital, după ce a fost bătut. Duminică, în jurul orei 03:15, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin “112” cu privire la faptul că pe strada Nicolae Bălcescu se află un tânăr căzut.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză se numeşte T. Marius de 27 ani, din Horodniceni, care a venit în Fălticeni în seara zilei de sâmbătă, împreună cu mai mulţi prieteni, pentru a-şi serba ziua de naştere.

După ce au ajuns în Fălticeni, tineri au fost în mai multe baruri unde au consumat băuturi alcoolice, apoi în jurul orei 23.00 au mers într-un bar de pe str. Nicolae Bălcescu, unde au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 02.30. La un moment dat ceilalţi tineri au plecat la acasă, iar T. Marius a rămas în local, unde s-a împrietenit cu alţi tineri necunoscuţi cărora le-a dat de băut.

În jurul orei 03.00, victima a plecat din local, iar pe stradă a fost ajuns din urmă de mai mulţi tineri, care l-au agresat. Fiind transportat ulterior cu ambulanţa la Spitalul municipal Fălticeni, victimei i s-au acordat îngrijiri medicale şi nu a necesitat internarea. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava