MOPAN Suceava

Fostul basist Alec John Such, membru fondator al legendarei trupe rock americane Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani, potrivit unui anunț al grupului, informează contactmusic.com.

Such a cântat alături de trupă din 1983 până în 1994, când formația a cunoscut succesul cu piese celebre precum „You Give Love a Bad Name”, „Livin’ on a Prayer” și „Bad Medicine”.

Trupa nu a oferit detalii despre cum sau unde a murit Alec John Such.

Jon Bon Jovi, solistul formației, a fost cel care a anunțat duminică, 5 iunie, decesul fostului coleg de trupă, prin intermediul unui mesaj emoționant, postat pe contul personal de Twitter. Jon l-a descris pe colegul și prietenul său ca fiind un om original, esențial pentru formarea trupei cunoscute de o lume întreagă. Alec John Such era mai în vârstă decât toți colegii săi de trupă. El avea deja 31 de ani atunci când a acceptat să facă parte din formație. „Avem inima frântă de durere să aflăm că dragul nostru prieten Alec John Such a murit”, a transmis Jon Bon Jovi, potrivit sursei citate. „Era un original. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă a trupei. Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el”, a mai scris artistul.

Prieten din copilărie cu toboșarul Tico Torres, el a fost cel care l-a adus pe chitaristul și compozitorul Richie Sambora să vadă trupa cântând, a mai transmis Jon Bon Jovi. „Astăzi, aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe buze şi o lacrimă în ochi. Ne va fi foarte dor de el”, a conchis artistul, în postarea sa de pe rețeaua socială.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava