PNL
PSD
PMP

Fondatorul Playboy, controversatul om de afaceri Hugh Hefner, a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani, a anunţat Playboy Entreprises. Hefner a decedat miercuri, la reşedinţa sa din Holmby Hills, Los Angeles, notează contactmusic.com.

Hugh Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Cooper Hefner, băiatul său şi actualul director de creaţie al Plaboy Enterprises, a spus, prin intermediul unui comunicat, ieri: „Tatăl meu a trăit o viaţă exceptională şi a avut un impact deosebit atât ca un deschizător de drumuri în cultură și media, cât și ca o voce de referință care a susținut mișcări culturale și sociale semnificative pentru vremurile noastre; a susținut libertatea de exprimare, drepturile civile și libertatea sexuală. El definit un stil de viață și un etos creat în jurul brandului Playboy, unul dintre cele mai cunoscute și mai rezistente branduri din istorie.”

Hugh Hefner a fondat Playboy, acum 64 de ani, cu $600 şi a transformat o revistă într-un imperiu de miloane de dolari. Prima ediţie a revistei Playboy a fost publicată în luna decembrie 1953 şi o avea în centrul atenţiei pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava