Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul James Gandolfini – cunoscut cel mai bine pentru rolul ‘nașului’, Tony Soprano, din serialul difuzat de HBO ‘The Sopranos’ – a murit miercuri, în Italia, la vârsta de 51 de ani, informează showbizspy.com.
Potrivit sursei citate, actorul, care se afla Italia pentru a participa la un festival de film organizat în Sicilia, a murit în urma unei crize cardiace.

Într-o declarație oficială, un purtător de cuvânt al postului HBO, a declarat: ”Cu toții suntem în stare de șoc și simțim o profundă tristețe că am pierdut unul dintre iubiții membri ai familiei noastre. A fost un om special, un mare talent, dar cel mai important, un om blând și o persoană iubitoare, care trata pe toți cei din jurul său, indiferent de titlu sau de poziție socială, în mod egal, cu mare respect. Ne-a infuențat în bine pe mulți dintre noi pe parcursul anilor, cu umorul său, căldura sa sufletească și cu modestia sa. Suntem cu toții alături de soția și copiii săi pe durata acestor terbilie momente. Cu toții îi vom duce dorul.”

Gandolfini a câştigat pentru rolul lui Tony Soprano 3 premii Emmy şi un Glob de Aur.
Cel mai recent film al regretatul actor a fost ‘The Incredible Burt Wonderstone’, în care a jucat alături de Steve Carell, Olivia Wilde și Jim Carrey, mai scrie sursa citată.

Olivia Wilde a scris pe o rețea de socializare: ”James Gandolfini a fost un tip blând, amuzant, minunat. Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a lucra cu el. Toată dragostea pentru familia lui. O zi foarte, foarte tristă..”

James Gandolfini era căsătorit cu Deborah Lin cu care avea o fetiță de opt luni, Liliana, și un băiat, Michael, 13, dintr-un mariaj anterior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava