Concert pascal
MOPAN Suceava

Joe Jackson, tatăl lui Michael şi Janet Jackson, patriarhul şi managerul muzical al familiei Jackson, a decedat la vârsta de 89 de ani, informează contactmusic.com.

Joe Jackson, tată a 11 copii, a murit miercuri, la un spital din Las Vegas, unde a fost dus cu cancer în fază terminală. Nepotul său, Taj Jackson, a confirmat informaţia pe contul său de Twitter.

Cel de-al patrulea nepot al său, Jermaine Jackson, a declarat în urmă cu câteva zile că familiei nu îi este permis să îl viziteze pe Joe în spital: „Nimeni nu ştia ce se întâmplă. Nu trebuia să fim puşi în postura de a implora şi de a ne certa pentru a-l putea vedea pe propriul nostru tată, mai ales în situaţia aceasta. Am fost răniţi.”

Joe Jackson a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani, suferind un atac cerebral şi trei atacuri cardiace în anul 2015.

Joe Jackson a jucat un rol important în lansarea formaţiei The Jackson 5, iar, ulterior, în carierele solo ale lui Michael Jackson şi Janet Jackson. Joe Jackson a fost criticat de Michael pentru atitudinea parentală şi pentru practicile în rolul de impresar. Joe Jackson a refuzat să prezinte scuze, argumentând că metodele lui au contribuit la succesul copiilor. Joe Jackson a fost alături de Michael în timpul proceselor care l-au vizat. Joe Jackson a avut zece copii cu soţia sa, Katherine, într-o căsnicie de peste 60 de ani.

În urmă cu 9 ani, pe 25 iunie, a murit fiul său, starul pop Michael Jackson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava