Concert pascal
MOPAN Suceava

A murit celebra actriță Kirstie Alley. Câștigătoare a unui premiu Emmy pentru rolul din serialul de televiziune ‘Cheers’, vedeta s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, au anunțat copiii săi, True și Lillie Parker, pe rețelele de socializare, transmite contactmusic.com. Vedeta fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.Copiii actriței au anunțat că Alley a murit „după o luptă cu cancerul, descoperit recent”, scrie sursa citată. „Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, și mai uimitoare a fost ca mamă și ca bunică. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.Kirstie Alley s-a născut în Kansas, în 1951. A dat lovitura în 1987, atunci când s-a alăturat distribuției serialului ‘Cheers’, interpretând-o pe Rebecca Howe, noul manager al barului. Alley a fost distribuită după ce Shelley Long a decis să părăsească serialul. Kirstie Alley avea să câștige Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din ‘Cheers’. În 1994 a câștigat al doilea premiu Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul făcut pentru televiziune ‘David’s Mother’.

De-a lungul anilor 1980 și 1990, Kirstie Alley s-a bucurat de o popularitate foarte mare. Actrița a jucat filme precum ‘Star Trek II: The Wrath of Khan’, ‘Summer School’, ‘Drop Dead Gorgeous’, ‘Deconstructing Harry’ și ‘Look Who’s Talking’.

În partea a doua a carierei a fost prezentă în multe reality show-uri, după ce a slăbit 34 kg. A participat la emisiunile Dancing with the Stars, Celebrity Big Brother din Marea Britanie și The Masked Singer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava