Concert pascal
MOPAN Suceava

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 73 de ani, au confirmat reprezentanţii acestuia, pentru revista People.
René Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas, „după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René Angélil a solicitat să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 și au avut împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară.

Celine Dion a dezvăluit, într-un interviu anterior, că spiritualitatea ei a ajutat-o să fie un sprijin pentru soțul său, René Angélil, pe parcursul luptei acestuia cu cancerul la gât, scrie contactmusic.com. Partenerul de viață al cântăreaței a dus o luptă cu cancerul la gât încă din decembrie 2013, după ce s-a îmbolnăvit de această afecțiune a doua oară. Tratamentul lui René și lupta acestuia cu boala au fost foarte grele pentru Celine și pentru copiii cuplului – René, în vârstă de 14 ani, și gemenii Eddy și Nelson, de 4 ani – dar artista a fost capabilă să găsească speranță și putere în spiritualitatea ei. Vorbind pentru revista Taste of Life, Celine – care a fost crescută în spiritul religiei romano-catolice – a mărturisit: ˝Viața nu este întotdeauna perfectă. Trebuie să te descurci. Orice îți aduce viața – boală sau orice altceva – nu ai de ales. Aceasta este viața, aceasta este natura lucrurilor. Dar poți alege felul în care treci prin aceste situații. Iar dacă nu ai spiritualitatea te vei prăbuși înainte ca lucrurile să se întâmple. Sunt o persoană foarte spirituală. Cred în mine, cred în familia mea și sunt pozitivă. În acest fel le arăți copiilor tăi cum să se descurce și cum să fie puternici.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava